ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Μύριζε αλκοόλ από χιλιόμετρα – Φώναζε στους αστυνομικούς

ΠΑΦΟΣ: Μύριζε αλκοόλ από χιλιόμετρα – Φώναζε στους αστυνομικούς

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για τα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης , παρεμπόδισης οργάνων τήρησης της τάξης και της εκτέλεσης των καθηκόντων τους, μέθη,  πρόκλησης ανησυχίας, άρνηση παροχής δείγματος σε έλεγχο αλκοόλης, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη .

Σύμφωνα με την Αστυνομία στα πλαίσια ελέγχου μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου σταμάτησαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από ένα πρόσωπο από την Γεωργία .Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαφάνηκε πως είχε έντονα τα σημεία και συμπτώματα της μέθης και σε παροχή δείγματος σε έλεγχο αλκοόλης διαφάνηκε πως είχε 75mg αντί 22mg .

Kατά την ανακοπή του άρχισε να φωνάζει και αντιστάθηκε στον τελικό έλεγχο και συνελήφθη.

Στο όχημα επέβαιναν ακόμη δύο άτομα τα οποία προσπάθησαν να τον αποσπάσουν από την νόμιμη σύλληψη και ακολούθως συνελήφθησαν και εκείνοι.

Τα τρία πρόσωπα αναμένεται αργότερα να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθερα εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα Άμυνας, εξέφρασε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο φυλάκιο «Κομμόροτσος», στην Κοκκινοτριμιθιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top