ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάζουν «μνηστήρα» για Αρούς τον ΑΠΟΕΛ παραμονή του μεγάλου ντέρμπι

Βάζουν «μνηστήρα» για Αρούς τον ΑΠΟΕΛ παραμονή του μεγάλου ντέρμπι

Δημοσίευμα στο Ισραήλ φέρει τον ΑΠΟΕΛ να έχει στο στόχαστρο του τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Αρούς.

Παραμονή του αυριανού ντέρμπι μεταξύ των δύο αυτών μεγάλων ομάδων της χώρας μας το ρεπορτάζ από το Ισραήλ και την ιστοσελίδα sport5.co.il αναφέρει:

«Ο πιο διάσημος σύλλογος στο γειτονικό νησί στράφηκε προς τον Ισραηλινό τερματοφύλακα, ο οποίος προτιμά να συνεχίσει το ευρωπαϊκό όνειρο και η επιστροφή του στο Ισραήλ θεωρείται τελευταία επιλογή. Η Μακάμπι Χάιφα ενδιαφέρεται, επίσης, για τις υπηρεσίες του.  

Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για τον Αριέλ Αρούς για την επόμενη σεζόν. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ισραήλ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με την Ανόρθωση, προωθείται και για την Μακάμπι Χάιφα, αλλά κατέχει ισπανικό διαβατήριο και θέλει να μείνει στο εξωτερικό. Η επιστροφή του στο Ισραήλ είναι η τελευταία επιλογή.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι δεύτερος στο κυπριακό πρωτάθλημα μόνο λόγω της διαφοράς τερμάτων με τον Απόλλωνα Λεμεσού (εδώ υποπίπτουν σε γκάφα οι ισραηλινοί καθώς ο λόγος που ο Απόλλωνας υπερτερεί του ΑΠΟΕΛ είναι οι δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια), είναι η τοπ ομάδα και το μεγαλύτερο κλαμπ στο γειτονικό νησί. Από την ίδρυσή του έχει κερδίσει 26 πρωταθλήματα, 21 κύπελλα και 13 Σούπερ Καπ.

Προπονητής είναι ο Πορτογάλος, Μπρούνο Μπαλταζάρ. Θα αγωνιστεί είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ. Πολλοί θυμούνται ότι η ομάδα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου αποκλείστηκε από την Ρεάλ.

Έναν όνομα γνωστό στους Ισραηλινούς οπαδούς του ποδοσφαίρου στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Χέσους Ρουέδα, ο οποίος είχε πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου πριν από μισό χρόνο.

Ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας, Μπόι Βάτερμαν, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες την τελευταία δεκαετία στο κυπριακό πρωτάθλημα, τραυματίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και το γεγονός ότι είναι 34 ετών προφανώς αναγκάζει τους ηγέτες του συλλόγου να ψάξουν για άλλη λύση.

Ο αντικαταστάτης του στον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας είναι ένας Ισπανός που ήρθε από την Οσασούνα το προηγούμενο καλοκαίρι και είναι ήδη 33 ετών. Αυτή την εβδομάδα, η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ σε ένα κορυφαίο παιχνίδι πρωταθλήματος και θα είναι μια καλή ευκαιρία για να αναδείξει τις ικανότητές του για άλλη μια φορά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top