Η Μονακό το έκανε, η Ομόνοια πότε;

Η Μονακό το έκανε, η Ομόνοια πότε;

Η Μονακό ως γνωστόν στο παιχνίδι με την Παρί Σαιντ Ζερμαίν διασύρθηκε με 7-1 και απογοήτευσε τους οπαδούς της.

Λίγες ώρες αργότερα οι Μονεγάσκοι ως ένδειξη σεβασμού προς τους οπαδούς τους ήρθαν να τους αποζημιώσουν για τον διασυρμό που είδαν από την Παρί.

Η Μονακό πάντως μια εφτάρα δέχθηκε και έτρεξε να απολογηθεί στον κόσμο της, η Ομόνοια πότε θα πράξει το ίδιο που στον φετινό μαραθώνιο μετράει 22 παιχνίδια χωρίς νίκη – 10 συνεχόμενες ήττες.

Λέτε μετά από αυτό που έκανε η Μονακό να έρθουν οι Ομονοιάτες να ζητήσουν αναδρομίκα; 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE