Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρίγκιπα Κάρολο

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρίγκιπα Κάρολο

Δεκτός από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο έγινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Λονδίνο, στο πλαίσιο του ταξιδιού του για τη σύνοδο των αρχηγών των 53 κρατών-μελών της Κοινοπολιτείας.

 
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου υποδέχθηκε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στην επίσημη κατοικία του, το Clarence House.
 
Το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει προς τιμή των συνέδρων η Πρωθυπουργός Μέι. 

Στο περιθώριο αυτής θα έχει και συνάντηση με την Πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν. 

Θα ακολουθήσει δείπνο για τους ηγέτες υπό τη Βρετανίδα Πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE