ΠΑΦΟΣ: Ξανά στις 25 Απριλίου ο 38ρονος εκζητούμενος από τις ρωσικές αρχές

ΠΑΦΟΣ: Ξανά στις 25 Απριλίου ο 38ρονος εκζητούμενος από τις ρωσικές αρχές

Στις 25 Απριλίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου η ακροαματική διαδικασία έκδοσης στις ρωσικές αρχές 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Τάλα της Επαρχίας Πάφου, στις 3 Αυγούστου του 2017.

Ο 38χρονος καταζητείται για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απάτης, της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της νομιμοποίησης χρημάτων από παράνομες δραστηριότητες.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 25η Απριλίου.

Σημειώνεται πως ο 38χρονος είχε υποβάλει αίτημα για αποφυλάκιση επικαλούμενος κίνδυνο που διατρέχει αλλά και για να έχει δίκαιη δίκη στην πατρίδα του, ωστόσο το αίτημα του δεν έγινε αποδεκτό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτός καταζητείτο από τις ρωσικές αρχές για απάτες που διαπράχθηκαν το 2010 με 2011.

Ως ιδιοκτήτης εταιρείας στη Ρωσία, φέρεται να ξεγέλασε 23 υποψήφιους αγοραστές από τους οποίους απέσπασε το χρηματικό ποσό των 314.059 ευρώ με σκοπό να ανεγείρει διαμερίσματα. Μέχρι σήμερα, όπως διαφάνηκε, δεν έχει προβεί στην ανέγερση αυτών των διαμερισμάτων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE