ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το επανέλαβε επί της Ομόνοιας, το χάρηκε και… κάτι λέει!

Το επανέλαβε επί της Ομόνοιας, το χάρηκε και… κάτι λέει!

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας σε αυτή τη β΄ φάση του πρωταθλήματος, στη 2η αγωνιστική αυτής, κόντρα στην Ομόνοια στο Τσίρειο Στάδιο.

Πέτυχε την πρώτη του νίκη τότε ως προπονητής της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ, κερδίζοντας τους «τριφυλλοφόρους» με 2-1.

Με το ίδιο σκορ κέρδισε και σήμερα την Ομόνοια η ΑΕΛ, μέσα στο ΓΣΠ, για την 7η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος, με τον Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο.

Ο Βόσνιος κόουτς στα έξι παιχνίδια του στον πάγκο της ΑΕΛ μετράει τρεις νίκες.  Οι δύο είναι επί της Ομόνοιας και η μία επί της ΑΕΚ στο Τσίρειο Στάδιο.  Μάλιστα δε, η εκτός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας ήταν με ανατροπή σκορ, όπως και η εντός με ΑΕΚ, μιας και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας με 0-1 και 1-2.

Τόσο οι νίκες με το ίδιο σκορ επί της Ομόνοιας, όσο και οι δύο τελευταίες νίκες με ανατροπή λένε αρκετά πράγματα για το έργο, τη δουλειά του Κέρκεζ στον πάγκο της ΑΕΛ, ανεξαρτήτως εάν η ομάδα βγήκε εκτός στόχων…

Ο ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top