Η Κύπρια επώνυμη στην Χαλκίδα για μπάνιο - Το τατουάζ στον γλουτό σε πρώτο πλάνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια επώνυμη στην Χαλκίδα για μπάνιο  - Το τατουάζ στον γλουτό σε πρώτο πλάνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια επώνυμη κάνει το πρώτο της μπάνιο στην Χαλκίδα και δεν περνά απαρατήρητη. 

Οι λόγοι που δεν περνά απαρατήτητη η Γεωργία Βρανά πολλοί... Καταρχάς πλέον μετά τις επιτυχίες της με τον Βο δεν είναι απλά γνωστή, αλλά και πολύ αγαπητή στην Ελλάδα. 

Κατά δεύτερον είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα με μαγιό και μη. Αλλά ειδικότερα με το μαγιό μαγνητίζει τα βλέμματα, τόσο για το καλλίγραμμό της σώμα, αλλά και για το εντυπωσιακό της τατουάζ στον γλουτό.

Δείτε την Γεωργία Βρανά στην Χαλκίδα να ποζάρει κάνοντας ηλιοθεραπεία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE