Κυκλοφορεί του Πάμπου…

Κυκλοφορεί του Πάμπου…

Στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει ο Αντρέας Πάους και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ήδη κυκλοφορεί στην περιοχή, ότι η διοίκηση των βυσσινί, προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να μην είναι μαζί τους ο Ολλανδός τεχνικός. 

Το όνομα που ακούγεται περισσότερο στην… πιάτσα είναι αυτό του Πάμπου Χριστοδούλου. 

Είναι ζήτημα -εφόσον του κάμουν πρόταση- τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο 50χρονος προπονητής.

Αν μετά την προβληματική παρουσία του στην Ομόνοια, θα προσπαθήσει να «φτιάξει» ξανά το όνομα του, δουλεύοντας σε μια μικρομεσαία ομάδα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE