ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να βάλει τέλος στο… σερί της ντροπής (πιθανή ενδεκάδα)

Να βάλει τέλος στο… σερί της ντροπής (πιθανή ενδεκάδα)

Μία ακόμα ευκαιρία για να βάλει φρένο στον κατήφορο θα έχει σήμερα (29/04, 17:00) το απόγευμα η Ομόνοια, η οποία θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας στην «Αρένα».

Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία τους, έχουν γράψει αρκετές «μαύρες» σελίδες φέτος και δεν θέλουν να γράψουν ακόμη μία, όντας η μοναδική ομάδα της πρώτης εξάδας στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος που δεν έχει «σταυρώσει» ούτε πόντο!

Στόχος τους είναι στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, να κάνουν τουλάχιστον μία νίκη ή έστω να πάρουν μία ισοπαλία, για να μην ολοκληρώσουν τη χρονιά με το… απόλυτο μηδέν σε δέκα αγωνιστικές!

Όχι δηλαδή πως αν καταφέρουν και κάνουν νίκη θα πρόκειται για… «κατόρθωμα» στο οποίο θα πρέπει να γίνει και ιδιαίτερη μνεία, όμως τουλάχιστον για την «τιμή των όπλων», επιβάλλεται αυτή η ιστορική ομάδα να κλείσει τη φετινή εφιαλτική σεζόν, έστω και με το λιγότερο δυνατό ντροπιαστικό τρόπο.

Ήδη οι «πράσινοι» μετράνε… 9 (εννέα!) σερί ήττες στο πρωτάθλημα, έχοντας γευτεί τη χαρά της νίκης για τελευταία φορά στο ματς της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη στο ΓΣΠ, τον οποίο κέρδισαν με 3-0 στις 10 Φεβρουαρίου!

Από τότε έχουν περάσει 2,5 μήνες «ξηρασίας» και κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει μία… τελεία σε όλο αυτό το αδιανόητο σκηνικό αγωνιστικής «κατάρρευσης».

Σίγουρα το έργο της Ομόνοιας δεν θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία θέλει τη νίκη για να σφραγίσει και μαθηματικά την έξοδο της στην Ευρώπη, όμως άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν!

Η ομάδα της Λευκωσίας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της και ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ έχει στη διάθεση του 20 ποδοσφαιριστές:

Συγκεκριμένα, η αποστολή για «Αρένα», αποτελείται από τους Μιχαΐλοφ, Χριστοδούλου, Αντωνίου, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Κατελάρη, Εκίθα, Μπρέβελντ, Άλεξ Σοάρες, Μαδούρο, Ορφανίδη, Φώτη, Χριστοφόρου, Κακουλλή, Τζαρσίνιο, Χριστοφή, Κιπιάνι, Σόλομον, Κατσαντώνη, Ντάρμπισαϊρ.

Όπως βλέπουμε, υπάρχουν και αρκετά ονόματα νεαρών παικτών και κάποιοι από αυτούς αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγή, Αλβμπόγκε, Βύντρα, Παναγιώτου, Φραγκέσκου, Καντέ, Λόπες και Κανού.

Πιθανή ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια ο Μιχαϊλοφ. Στα άκρα της άμυνας οι Εκίθα (αριστερά) και Τζαϊλσον (δεξιά) και στόπερ οι Γουίλιαμ και Κατελάρης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι πιθανό να αγωνιστούν οι Άλεξ Σοάρες και Μαδούρο, με τον Κατσαντώνη πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Ντάρμπισαϊρ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στα άκρα της επίθεσης, αναμένεται να αγωνιστούν οι Τζαρσίνιο (αριστερά) και Χριστοφή (δεξιά)…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top