ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… βλέμματα στραμμένα στα Διοικητικά και… το ΣΤΟΠ που πρέπει επιτέλους να μπει

Τα… βλέμματα στραμμένα στα Διοικητικά και… το ΣΤΟΠ που πρέπει επιτέλους να μπει

Είναι λογικό ότι από την στιγμή που το «τριφύλλι» τέθηκε εκτός στόχων από αρκετά νωρίς σε πρωτάθλημα και κύπελλο όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στα έξω – αγωνιστικά και συγκεκριμένα στις Διοικητικές εξελίξεις…

Πλέον ο κόσμος του Λευκωσιάτικου συλλόγου ξέρει ότι η Ομόνοια, είτε πάρει βαθμολογικό όφελος, είτε όχι στα επόμενα δύο παιχνίδια που ακολουθούν (Ανόρθωση – Απόλλωνα) δεν θα της δώσουν κάτι ή θα αλλάξουν κάτι στην ιστορία που έγραψε ως την πιο αποτυχημένη της πορείας σε πρωτάθλημα τα από τον καιρό ίδρυσης της.

Η αγωνία στα Διοικητικά μπορεί να χτυπάει «κόκκινο» με τις εκλογές να είναι σε πρώτο πλάνο (αύριο θα γίνουν 2/5), ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Γέσπερ Φρέντμπεργκ θα πρέπει έστω και τώρα να βρουν τον τρόπο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Οι «πράσινοι» αγνοούν εδώ και ένα τρίμηνο (10/2 η τελευταία νίκη με Άρη στο ΓΣΠ) την επιτυχία. Μπροστά της το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο η Λευκωσίατικη ομάδα θα βρει την αδιάφορη Ανόρθωση κάτι που θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί για να πάρει την πρώτη της νίκη σε παιχνίδι των πλέι – οφ και παράλληλα τη νίκη μετά από δέκα σερί ήττες.

Το γεγονός ότι ο Ερμής που βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ ξεπέρασε σε βαθμούς την Ομόνοια και το γεγονός ότι το «τριφύλλι» ισοφάρισε το ρεκόρ της Αγίας Νάπας και ξεπέρασε αυτό της Άχνας με τις ήττες της είναι κάτι που αμαυρώνει το όνομα και την ιστορία του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές του Δανού τεχνικού θα πρέπει να βρουν την ψυχική δύναμη και να σταθούν στα πόδια τους έστω και στα δύο τελευταία παιχνίδια, έτσι ώστε να βάλουν επιτέλους ένα ΤΕΛΟΣ σε αυτή την κατρακύλα που περνάει εδώ και μερικούς μήνες το «τριφύλλι».

Τέλος κι αφού αναφερθήκαμε στις εκλογές, η φετινή σεζόν αν και ξεκίνησε με τεράστιες προσδοκίες και πολύ ενθουσιασμό τελειώνει με τον χειρότερο τρόπο, ωστόσο όλοι θα περιμένουν μέσα από την Εκλογική Γενική Συνέλευση κι όποιος συνδυασμός και να εκλεγεί να βγει ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ η Ομόνοια.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top