Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας
Ο Σεπτέμβρης αναδεικνύεται σε μήνα-σταθμό για τις αποφάσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη γύρω από τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό.
Σε μία μεγάλη αποκάλυψη αναφορικά με το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα στο clasico κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, προέβη η εκπομπή «El Golazo de Gol».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, ο τέταρτος διαιτητής έχει προειδοποιήσει δύο φορές μέσω της ενδοεπικοινωνίας τον άρχοντα του αγώνα, Ερνάντεθ Ερνάντεθ, πως ο Λουίς Σουάρες έκανε φάουλ στον Βαράν!
Ωστόσο, εκείνος να τον αγνόησε, με τη φάση να συνεχίζεται και στο 52’ ο Μέσι να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους Καταλανούς.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις