LIFESTYLE

Άλλη μια πρωτιά για την Φουρείρα- Το στατιστικό που δείχνει ότι η Κύπρος πάει για την κορυφή της Eurovision

Άλλη μια πρωτιά για την Φουρείρα- Το στατιστικό που δείχνει ότι η Κύπρος πάει για την κορυφή της Eurovision

To γράφουμε και είναι ίσως η μοναδική φορά που το πιστεύουμε πως η Κύπρος βρίσκεται κοντά από μια ιστορική πρωτιά στην Eurovision. Δεν είναι μόνο το ωραίο (catchy) τραγούδι, δεν είναι μόνο η εκρηκτική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα, είναι και τα στατιστικά που «δείχνουν» μια πορεία πρωταγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Η τρελή πορεία της Φουρέιρα στην Eurovision- Από την 34η θέση στην κορυφή!

Από την μία οι εταιρίες στοιχημάτων έχουν στην 1η θέση την Κύπρο, από την άλλη oι Εurofans δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το «Fuego» και πλέον ελπίζουμε οι καλοί αυτοί οιωνοί να «μεταφραστούν» σε πολλά 12αρια.

Αυτό που ξεχωρίσαμε και δεν είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, αφού μιλάνε τα...views είναι και η ανταπόκριση που είχε το τραγούδι που εκπροσωπεί την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision μετά τον 1ο ημιτελικό.

Συγκεκριμένα στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, αναρτήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 8/5 όλα τα τραγούδια που συμμετείχαν στον ημιτελικό και τα κλικς δείχνουν Φουρείρα.

Το «Fuego» μέσα σε 20 ώρες είναι 1ο σε προβολές, με διαφορά από το 2ο, ενώ χαοτική θα χαρακτηρίζαμε την διαφορά από τα υπόλοιπα. 1,500.000 προβολές για το τραγούδι της Κύπρου, 1 εκ. για αυτό του Ισράηλ με τα υπόλοιπα να μην πλησιάζουν καν το μισό εκατομμύριο (πλην της Ελλάδας).

Με απλά λόγια όσοι παρακολούθησαν ή και όχι τον 1ο ημιτελικό, έψαξαν στο YouTube και στις προτιμήσεις τους πρώτο ήταν το «Fuego» αφήνοντας μας έτσι να πιστεύουμε ότι μετά από 34 συμμετοχές στην Eurovision, ήρθε η σειρά μας να πανηγυρίσουμε μια νίκη που θα είναι φυσικά μια μεγάλη διάκριση με πολλά οφέλη και για το νησί μας.

Στ.Σ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top