ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης μίλησε ο Σόρια!

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης μίλησε ο Σόρια!

O συναρπαστικός τελικός κάτω των 19 ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ βρήκε νικήτρια την ομάδα της Λάρνακας με σκορ 4-2 στην παράταση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε και η μια ομάδα προσπαθούσε να επιβληθεί της άλλης. Ο Γκρούμπατς δημιούργησε από πλευράς ΑΠΟΕΛ ορισμένες επικίνδυνες στιγμές στην αντίπαλη εστία όμως το σκορ άνοιξε η ΑΕΚ με τον Ράσπα στο 18′. Συγκεκριμένα ο επιθετικός της Λαρνακιώτικης ομάδας προ κενής εστίας μετά από γύρισμα του Ραουνά έκανε το 1-0.

Μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους είχαμε τον ΑΠΟΕΛ να προσπαθεί να ισοφαρίσει, την ΑΕΚ να κρατά το υπέρ της αποτέλεσμα και να προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα και κάπως έτσι με την λήξη των πρώτην 45′ οι Λαρνακείς ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος με τον ΑΠΟΕΛ να κάνει κάποιες από τον πάγκο, όπως και η ΑΕΚ. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν πιο δραστήριοι όμως και έψαχναν την ισοφάριση. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και στο 70′ έγινε το 2-0 για την ΑΕΚ με σκόρερ τον Αναστασίου. Ο τελευταίος εκτέλεσε το απευθείας φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος, ξεγέλασε τον Παρασκευά και κατέληξε στα δίχτυα.

Κάπου εκεί ίσως να πίστεψαν οι της ΑΕΚ πως όλα τελείωσαν όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο 80′ έκανε το 1-2 με εξαιρετικό σουτ μείωσε ενώ μέχρι να συνέλθει η ΑΕΚ από την μείωση ήρθε και η ισοφάριση από τον Βαλετινά στο 82′ να φέρνει το ματς στα ίσα. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.

Στα έξτρα 30′ δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο καθώς η κούραση ήταν εμφανέσταση στους ποδοσφαιριστές. Πολλές κράμπες, διακοπές συνέχεια και έτσι δεν είχαμε ρυθμό.

Το χρυσό γκολ ήρθε στο 114′ για την ΑΕΚ όμως με τον Σόρια να περνά όποιον βρίσκει μπροστά του και με πλασέ πάνω από τον Παρασκευά να κάνει το 3-2.

Το 4-2 έκανε στην τελευταία φάση του ματς ο Σκορδής, ο οποίος έφυγε στην κόντρα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που κέρδισε στο τέλος αυτόν τον συναρπαστικό τελικό, σε ένα παιχνίδι γιορτή για το ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ: Τούμπας, Σολωμού (56’Σκορδή), Τρύφωνος, Σωτηρίου, Νικάνδρου (66’Μάμα), Παναγίδης, Σορία, Αχιλλέως (88’Κοντολεύτερος), Ράσπας, Αναστασίου, Ραούνας.

ΑΠΟΕΛ: Παρασκευάς, Σωκράτους (68΄Βαλεντινάς), Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Πολυκάρπου, Στυλιανίδης, Πάπουτσος (46’Κούκου), Αρτεμίου, Ανδρέου (57’Οκκαρίδης), Χαραλάμπους, Γκρούμπατς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου και την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Βηρυτό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top