ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΕΑΝΙΤΑ σας προσκαλεί στα γενέθλιά της!

Η ΚΕΑΝΙΤΑ σας προσκαλεί στα γενέθλιά της!


Η ΚΕΑΝΙΤΑ γιορτάζει και με χαρά προσκαλεί τους μικρούς της φίλους, στα γενέθλιά της, την Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018, από τις 3μμ μέχρι τις 8μμ, στον χώρο του εργοστασίου της ΚΕΑΝ, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, που θα μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα τεράστιο εορταστικό παιδότοπο!

Οι ετοιμασίες κορυφώνονται για το πιο συναρπαστικό πάρτι γενεθλίων, που περιμένουν με ανυπομονησία τόσο τα 14,000 μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ KIDS CLUB όσο και χιλιάδες άλλα παιδιά. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα φιλοξενήσει και πάλι μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικά και δημιουργικά παιχνίδια, ατέλειωτη μουσική, δωράκια και πολλές, πολλές εκπλήξεις. Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, δωρεάν παιχνίδια, τοίχος αναρρίχησης, τροχός της τύχης, face painting, φουσκωτά, αγγειοπλαστική, τοξοβολία, arts & crafts και άφθονο φαγητό είναι μόνο μερικά από τα όσα θα έχετε στη διάθεσή σας για να περάσετε ένα ανέμελο, κεφάτο απόγευμα.

Θα σας περιμένει για να διασκεδάσετε και να χορέψετε μαζί στα γενέθλια της, η ΚΕΑΝΙΤΑ και όλη η ΚΕΑΝΙΤΟ-παρέα, ο Λέφης και ο Μάγκας, σε ένα μουσικό ξεφάντωμα.

Η γιορτινή εκδήλωση θα κορυφωθεί με την πανηγυρική είσοδο της τεράστιας ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτας, στο εντυπωσιακό άρμα της, στους τρελούς ρυθμούς των γνωστών τυμπανιστών Batukinio, και με τη συναυλία που θα δώσει το δημοφιλές παιδικό συγκρότημα Xanazoo (Mazoo & the Zoo σε συνεργασία με τα Ζουζούνια) που έρχεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή γιορτή της ΚΕΑΝΙΤΑ και να ξεσηκώσει με γνωστούς  ρυθμούς και τραγούδια, τους χιλιάδες μικρούς του θαυμαστές.

Η αγαπημένη ΚΕΑΝΙΤΑ σας καλεί να γιορτάσετε μαζί της τα γενέθλια της για να πάρετε και να δώσετε χαρά - γιατί όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στα Ιδρύματα «Πάνος Ευρυπίδου» και «Ελπίδα», σε αναγνώριση του εξαιρετικού φιλανθρωπικού έργου που επιτελούν προσφέροντας ανακούφιση σε πάσχοντα παιδιά. Την εκδήλωση στηρίζει με τη συμμετοχή της η UHU.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top