Τραγωδία: 4χρονος πέρασε το όπλο για παιχνίδι και σκότωσε τον 2χρονο αδελφό του

Τραγωδία: 4χρονος πέρασε το όπλο για παιχνίδι και σκότωσε τον 2χρονο αδελφό του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα δίχρονο αγόρι στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, μέσα στο ίδιο του το σπίτι κι από το χέρι του ίδιου του του αδελφού.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο μικρός Tyler Aponte πυροβολήθηκε στο στήθος από τον 4χρονο αδελφό του, ο οποίος πέρασε το όπλο για παιχνίδι, και πέθανε.

Η Αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σπίτι και οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν τον Tyler πριν την αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο της Βιρτζίνια, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Είναι φρικτό, είναι αβάσταχτο. Μπαίνεις σε ένα τέτοιο σκηνικό και βλέπεις όλο το μακελειό, τα βλέπεις όλα» δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Λουίζα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE