ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Για βαλλιστικό έλεγχο και DNA τα όπλα - Τέσσερις ύποπτοι στο στόχαστρο

ΠΑΦΟΣ: Για βαλλιστικό έλεγχο και DNA τα όπλα - Τέσσερις ύποπτοι στο στόχαστρο

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας για εξειδικευμένους ελέγχους θα μεταφερθεί ο οπλισμός που εντοπίστηκε την Κυριακή (28/05) σε ανοικτό χώρο στην περιοχή «Τάφοι των Βασιλέων» στην Πάφο.

Συγκεκριμένα στα δύο όπλα, ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3 και ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο θα γίνει βαλλιστικός έλεγχος, έτσι ώστε να εξακριβωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε εγκληματικές ενεργείς.

Επίσης, όπως πληροφορούμαστε, ο οπλισμός θα μεταφερθεί στο Ινστιτούτο Γενετικής για να ληφθούν δείγματα DNA έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει ταυτοποίηση με συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία έχουν απασχολήσει τις Αρχές.

Θυμίζουμε πως ο οπλισμός εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο πλησίον διαμερίσματος προσώπου που καταζητείται από τις Αρχές.

Αστυνομική πηγή μιλώντας στο ThemaOnline μας ανέφερε πως για να υπάρξει σύνδεση των οπλών με τις ένοπλες ληστείες που σημειωθήκαν σε Λεμεσό και Πάφο πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως στο στοχάστρων των Αρχών βρίσκονται τέσσερα πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να έχουν εμπλοκή.

Τέλος να αναφέρουμε πως αναζητούνται δύο Γεωργιανοί οι οποίοι έχουν συνδεθεί με τρία διαφορετικά διαμερίσματα που βρίσκονται ανάμεσα στη συνοικία του Μουτάλου και την τουριστική περιοχή Τάφοι των Βασιλέων.

Στην ίδια περιοχή είχε εγκαταλειφθεί ένα όχημα από μια ένοπλη ληστεία ενώ στην περίπτωση της ένοπλης ληστείας στην Πέγεια η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών της είχε εντοπίσει το όχημα των ληστών σε κοντινό σημείο, υπήρξε καταδίωξη αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Ι. Μάντζιηπα 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top