LIFESTYLE

Ο περιζήτητος Κύπριος γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Μπαρτσελόνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο περιζήτητος Κύπριος γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Μπαρτσελόνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα 31α του γενέθλια γιόρτασε ο περιζήτητος Κύπριος, στην Μπαρτσελόνα σε ένα τρελό πάρτι.

Ο νούµερο ένα blogger στο Ηνωµένο Βασίλειο, βραβευµένος ως ένας από τους πιο καλοντυµένους άντρες στον κόσµο και µε τον λογαριασµό του στο Instagram να µετρά πάνω από 100 χιλιάδες followers είναι Κύπριος και ακούσει στο όνομα Matthew Zorpas.

Ο Μr Gentleman Blogger Matthew Zorpas είναι ο Λευκωσιάτης που το αγγλικό Esquire χαρακτήρισε ως τον 2o πιο καλοντυμένο άντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και το GQ Taiwan κατέταξε στους πιο καλοντυμένους άντρες στον κόσμο.

Ο Matthew γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Μπαρτσελόνα και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Κύπρια ηθοποιός, Μαριέλλα Σαββίδη, η οποία μοιράστηκε με τους followers της στο instagram μια φωτογραφία από το λαμπερό πάρτι του κολλητού της. 

Όπως θα δείτε ο Κύπριος έσβησε τα κεράκια του με ένα κουστούμι, όπως συνηθίζει να κυκλοφορεί και ανάμεσα σε αιθέριες παρουσίες. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top