ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οριστική εξέλιξη με Δώνη και Παναθηναϊκό

Οριστική εξέλιξη με Δώνη και Παναθηναϊκό

Νεότερη ενημέρωση: 

Ο Γιώργος Δώνης ειδοποιήθηκε άμεσα για τις εξελίξεις από το Νίκο Νταμπίζα και έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν όλοι μαζί το βράδυ με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και το γιο του.

Να γνωρίσει προσωπικά τον Γιώργο Δώνη ζήτησε από το Νίκο Νταμπίζα ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στο περιθώριο της συνάντησής τους την Κυριακή το μεσημέρι πριν από την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ελληνα προπονητή και τις υπογραφές σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (έως το 2020).

Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δώνη, ο οποίος κλήθηκε να έρθει άμεσα στην Αθήνα από τη Λάρισα προκειμένου το βράδυ της Κυριακής να συναντηθεί με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, τον γιο του Πιτ, αλλά και το Νίκο Νταμπίζα για να συζητήσουν άπαντες όλες τις παραμέτρους της επικείμενης συνεργασίας τους στο τριφύλλι.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έδωσε οριστικά τη συγκατάθεση του στο Νίκο Νταμπίζα, για να προχωρήσει άμεσα τη συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη για διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θέμα χρόνου το deal!

Οριστικά πράσινο φως για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού για την επόμενη διετία (έως το καλοκαίρι του 2020) έδωσε στο Νίκο Νταμπίζα ο υποψήφιος αγοραστής της πράσινης ΠΑΕ, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής ο Νταμπίζας ενημέρωση διεξοδικά τον Ταϊλανδό επιχειρηματία για τις επαφές του με τον Δώνη, τις αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις του και μετά τον Αλαφούζο εισέπραξε και από τον Παϊρόζ το «ΟΚ» για να προχωρήσει στο τελικό στάδιο της συμφωνίας.

Ο Ελληνας προπονητής βρίσκεται στη Λάρισα και θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από τον Νταμπίζα για το αίσιο τέλος των επαφών του και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα για την επικύρωση της προφορικής τους συμφωνίας και τις υπογραφές.

Να σημειωθεί ότι ο Πιεμπονγκσάντ ήταν θετικά διακείμενος για την πρόσληψη του Δώνη ούτως ή άλλως, μετά από συνάντηση που είχε στο Λονδίνο με τους Αβρααμ Γκραντ και Πίνι Ζαχάβι.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top