ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχεται και… ρίχνει χρήμα για μεταγραφές

Έρχεται και… ρίχνει χρήμα για μεταγραφές

Στην Κύπρο αναμένεται ξανά τις επόμενες ημέρες, ο Κυπριοαμερικανός επιχειρηματίας, Σταύρος Παπασταύρου.

Ο ιδιοκτήτης της Εταιρείας που θα διαχειρίζεται πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, θα έρθει για επαφές με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να «κλειδώσει» το ποσό του προϋπολογισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μπάτζετ θα είναι αυξημένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού στόχος είναι η απόκτηση ποιοτικών παικτών που θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά.

Φυσικά, μετά το περσινό πάθημα, φέτος αναμένεται να γίνουν πιο προσεκτικές και στοχευμένες κινήσεις από τη νέα διοίκηση, με το λιγότερο δυνατό ρίσκο. Θεωρητικά πάντα, γιατί πρακτικά, όλες οι μεταγραφές, ακόμα και οι πιο δαπανηρές, κρίνονται στο χορτάρι.

Πρώτα όμως θα κλείσει το κεφάλαιο του νέου προπονητή, στον οποίο θέλουν να παρέχουν όλα τα εφόδια για να επιτύχει στο δύσκολο έργο του.

Η εβδομάδα που μπαίνει είναι η πλέον καθοριστική σε όλα τα επίπεδα, αφού εκτός από το θέμα του μπάτζετ και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, θα αποφασιστεί και ο τρόπος λειτουργίας και διαχείρισης της εταιρείας που θα διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον κάθε ένα να έχει συγκεκριμένο ρόλο και αρμοδιότητες στη νέα εποχή που μπαίνει πλέον η ιστορική Ομόνοια Λευκωσίας…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top