ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Η κατάσταση της υγείας της 88χρονης

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Η κατάσταση της υγείας της 88χρονης

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία κρατήθηκε η γυναίκα 88 χρόνων η οποία τραυματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/6) μαζί με 50χρονο σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά την έξοδο της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ  στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας όταν αυτοκίνητο ενοικιάσεως βγήκε από την έξοδο της Ορόκλινης και αντί να κατευθυνθεί προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς εισήλθε εξ αντιθέτου στον αυτοκινητόδρομο προς Αγία Νάπα.

Αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής ήταν το αυτοκίνητο που ερχόταν από την Αγία Νάπα να συγκρουστεί βίαια και μετωπικά με το άλλο αυτοκίνητο ενοικιάσεως. Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και με ασθενοφόρο διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για εξετάσεις.
 
Ωστόσο, λόγω βλάβης που παρατηρήθηκε στον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Λάρνακας οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις.
 
Ο 50χρονος απολύθηκε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ η 88χρονη κρατήθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία. 'Εχει σπασμένα πλευρά με τη κατάσταση της υγείας της να είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.  

Τα δύο αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, προκειμένου να τύχουν των απαραίτητων εξετάσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο αποκαταστάθηκε πλήρως δύο περίπου ώρες μετά το δυστύχημα και οι δύο λωρίδες του δρόμου και προς τις δύο κατευθύνσεις έχουν δοθεί στην κυκλοφορία.

Τα ακριβή αίτια της τροχαίας σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top