ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχάριστο ΝΕΟ για Ζαχιντ – Τι έκαναν Σάλαι και Πολιάκοφ

Ευχάριστο ΝΕΟ για Ζαχιντ – Τι έκαναν Σάλαι και Πολιάκοφ

Αρκετά φίλικα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) εκ των οποίων στα δύο είχαμε και άρωμα από ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα στο Νορβηγία – Παναμάς, αγωνίστηκε και έκανε ντεμπούτο με την Εθνική του ομάδα ο Ζαχίντ (Νορβηγία) και στο Λευκορωσία – Βουλγαρία, αγωνίστηκαν αμφότεροι οι Πολιάκοφ (Λευκορωσία) και Σαλάι (Ουγγαρία).

Όσον αφορά τον Ζαχίντ, ο Πακιστανός μεσοεπιθετικός με Νορβηγικό διαβατήριο έπαιξε ως αλλάγη μπαίνοντας ως αλλαγή στο 89ο λεπτό, ενώ οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Πολιάκοφ και Σαλάι, ο πρώτος ξεκίνησε ως βασικός με φουλ συμμετοχή ενώ ο δεύτερος μπήκε στο γήπεδο στο 65ο λεπτό αγωνιζώμενος για 25λεπτά.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι Ουγγαρία και Λευκορωσία εξήλθαν ισόπαλες 1-1.

Οι Λευκορώσοι άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με το γκολ του Σαρόκα και οι Ούγγροι τρία λεπτά αργότερα στο 29ο λεπτό έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Βάργκα, ένα σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.

Όσον αφορά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ζαχίντ να σημειώσουμε ότι επικράτησε με 1-0 του Παναμά με γκολ του Τζόσουα Κινγκ στο 4ο λεπτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top