ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μέσι πρόλαβε τα.. κακά μαντάτα στον Βαλβέρδε

Ο Μέσι πρόλαβε τα.. κακά μαντάτα στον Βαλβέρδε

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό στον Βαλβέρδε, το οποίο δεν είχε γίνει αντιληπτό από τον Ισπανό τεχνικό και άλλαξε όλο το ποδοσφαιρικό πλάνο που είχε ο «τσινγκούρι» στο μυαλό του για την Μπαρτσελόνα της σεζόν που μόλις πέρασε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέλαβε τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017, με τη γνωστή επιθετική τριπλέτα των Λιονέλ ΜέσιΛουίς Σουάρες και Νεϊμάρ να τον περιμένει.

Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο δεν πίστευε ποτέ πως ένας εκ των τριών και συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ μπορεί να φύγει από τη καταλανική ομάδα, κάτι για το οποίο τον είχε προειδοποιήσει ήδη ο «Λίο».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γκιγιέμ Μπαλαγκέ, ο οποίος έχει αναλάβει να «αποτυπώσει» τη βιογραφία του Μέσι, ο Αργεντινός αστέρας είχε προλάβει να εκμυστηρευτεί στον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού τις ανησυχίες του για τον Νεϊμάρ, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του συλλόγου στις ΗΠΑ.

Την ώρα μίας προπόνησης λοιπόν, ο 30χρονος παίκτης πλησίασε τον 54χρονο προπονητή και του είπε: «Πρέπει να προσέξουμε τι θα γίνει με τον Νεϊμάρ, γιατί σκοπεύουν να τον πάρουν από εμάς«, με τον Βαλβέρδε να μη πιστεύει στ’… αυτιά του, απαντώντας: «Τι είναι αυτά που μου λες;«.

Ο «τσινγκούρι» προσπάθησε να αντιμετωπίσει τη κατάσταση, μιλώντας με τον νυν ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν. Και αργότερα, κάλεσε τον Σουάρες και τον Μέσι να συμμετέχουν στη συζήτηση.

Η ιστορία πάντως γνωστή. Ο Νεϊμάρ, ύστερα από ένα μεταγραφικό «σίριαλ», μετακόμισε στους Παριζιάνους και ο Βαλβέρδε κλήθηκε να αλλάξει το ποδοσφαιρικό πλάνο της «Μπάρτσα», το οποίο προετοίμαζε για δύο ολόκληρους μήνες.

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top