Στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα, φόβοι για επέμβαση

Στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα, φόβοι για επέμβαση

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Κολομβίας με έντονους πόνους στο γόνατο. Πιθανή η χειρουργική επέμβαση.

«Πρόκειται για ένα γενικό τσεκ απ με έμφαση στα γόνατά του. Κάνουμε τα πάντα ώστε να διαπιστώσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γόνατα και οι αρθρώσεις. Επειτα θα αποφασίσουμε αν θα υποβληθεί σε εγχείρηση», δήλωσε ο Χερμάν Οτσόα, ο γιατρός που του είχε χειρουργήσει το γόνατο πριν 17 χρόνια. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα… τρέχει να προλάβει την πρεμιέρα της εκπομπής του «Από το Χέρι του 10» για το τηλεοπτικό κανάλι της Βενεζουέλας «TeleSur».

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE