ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Το ύστατο χαίρε στον δικαστή Σατολιά - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

ΠΑΦΟΣ: Το ύστατο χαίρε στον δικαστή Σατολιά - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον δικαστή Κώστα Σατολιά, ο οποίος έφυγε ξαφνικά το πρωί του Σαββάτου (10/6).

Ο Κώστας Σατολιάς έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του. Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο όπου έγιναν προσπάθειες από το πλήρωμα με απινιδωτή.

Ακολούθως, ο δικαστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με τους επί καθήκον γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν. Δυστυχως όμως ο Κώστας Σακολιάς είχε φύγει με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η κηδεία του 49χρονου δικαστή θα γίνει τη Δευτέρα (11/6) στις 15:00 από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσας στη Χλώρακα.

Λόγω βαρύτατου πένθους η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια, ωστόσο η παράκλησή της προκαλεί μεγάλη συγκίνηση.

Αντί στεφάνων, γίνεται παράκληση να γίνονται εισφορές για τον 18χρονο Χαράλαμπο Λεαντζή, ο οποίος απαιτείται να νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης, όπου τα κόστη νοσηλείας είναι ιδιαίτερα ακριβά, μετά από τροχαίο που έγινε τον Μάρτιο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top