Δεν ζήτησαν τρελά λεφτά για Κούσουλο…

Δεν ζήτησαν τρελά λεφτά για Κούσουλο…

Γράφτηκε τις τελευταίες μια – δυο μέρες, ότι η Ομόνοια χτύπησε την πόρτα της Νέας Σαλαμίνας για τον Γιάννη Κούσουλο. 

Γίνεται λόγος για ανεπίσημη κρούση, αλλά δεν τους ρώτησαν μόνο αν ο παίχτης παραχωρείται. Αλλά πόσα θέλουν… 

Πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση των ερυθρολεύκων να ζήτησε 250 χιλιάρικα για να στείλει τον εξελίξιμο μεσοαμυντικό στο «Ηλίας Πούλλος». 

Στο τριφύλλι μπήκαν τα… δολάρια του Παπασταύρου, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα τα ανεμίζουν στον αέρα σαν… χαρτομάντηλα. 

Η κοστολόγηση που έκανε πάντως η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας 22χρονου Κύπριου (έχει γενέθλια την Πέμπτη- τη μέρα έναρξης του Μουντιάλ), δεν μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολική. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE