Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά

Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών του Σάκη Ρουβά.

Την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Σάκη Ρουβά, δημοσιοποιίησε η ιστοσελίδα enikos.

«Σήμερα το πρωί και απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, δεσμεύτηκαν εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά μετά από διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE με την οποία συνεργαζόταν επί δέκα συνεχόμενα χρόνια μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017», αναφέρει το δημοσίευμα.

Αναμένεται η απάντηση του κορυφαίου Έλληνα σταρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE