ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δάκρυσε και… ο Ζέλικο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Δάκρυσε και… ο Ζέλικο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Δάκρυσε για τον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού ο Σέρβος τεχνικός.

αρών στο λαϊκό προσκύνημα του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο «Ζοτς», που μεσουράνησε με τον Παναθηναϊκό του Παύλου για 13 χρόνια, έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην Αθήνα, για να αποχαιρετήσει από κοντά τον ευεργέτη του ελληνικού μπάσκετ. 

Παρά το γεγονός πως η νυν ομάδα του, η Φενέρμπαχτσε, παίζει τελικό για το πρωτάθλημα Τουρκίας την ίδια μέρα, ο Σέρβος τεχνικός ταξίδεψε για την Ελλάδα. Το βράδυ ο Ομπράντοβιτς αναμένεται να φύγει από την Αθήνα, ώστε να επιστρέψει στη βάση του και να προλάβει τον πέμπτο (και πιθανότατα τελευταίο) τουρκικό τελικό απέναντι στην Τόφας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Ζοτς», που ήταν ο πρώτος από τις μεγάλες προσωπικότητες του χώρου του μπάσκετ που βρέθηκε στην εκκλησία, ξέσπασε σε κλάματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, ενώ έκανε και δηλώσεις έξω από την Μητρόπολη, στις οποίες ανέφερε: «Θέλω να επαναλάβω ότι όλοι, όχι μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, γνωρίζουν ποιος ήταν ο κ. Παύλος. Έκανε την ομάδα την μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Δεν βρίσκω λόγια να τον ευχαριστήσω για όσα μου έδωσε για 13 χρόνια. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Μάλιστα, ο Μιχάλης Γεωργαντής τόνισε πως ο Σέρβος τεχνικός υπέστη σοκ όταν είδε την σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου και το αριστερό του χέρι έτρεμε, προτού δακρύσει φεύγοντας.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες και το βίντεο από την παρουσία του Ομπράντοβιτς στο τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο:

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top