ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κατάσχεση τόνων κρέατος από τις ελεύθερες περιοχές

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κατάσχεση τόνων κρέατος από τις ελεύθερες περιοχές

Έξι τόνοι κρέατος με προέλευση από τις ελεύθερες περιοχές κατασχέθηκαν στην κατεχόμενη Αχερίτου.

Συνολικά έξι τόνοι κρέατος κατασχέθηκαν από την «αστυνομία» στην κατεχόμενη Αχερίτου, ενώ ο οδηγός του οχήματος που μετέφερε το εμπόρευμα συνελήφθη.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, είναι η μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος που κατάσχεται από τις «αρχές» του ψευδοκράτους. Οι έξι τόνοι κρέατος, που προέρχονται από Δανία, Αυστρία και Πολωνία μεταφέρθηκαν στα κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές σε ειδικές χάρτινες συσκευασίες μέσα σε φορτηγό, όπως αναφέρεται.   

Τα κρέατα παραλήφθηκαν στη συνέχεια από τις «υγειονομικές υπηρεσίες» του «δήμου» και μεταφέρθηκαν για ταφή σε ειδικούς χώρους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE