ΚΟΣΜΟΣ

ΤΑΪΛΑΝΔΗ: Παγκόσμια συγκίνηση - Απεγκλωβίστηκαν 6 παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΑΪΛΑΝΔΗ: Παγκόσμια συγκίνηση - Απεγκλωβίστηκαν 6 παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση της διάσωσης των πρώτων παιδιών από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ της Ταϊλάνδης.

Το Reuters ανακοίνωσε τον απεγκλωβισμό των έξι πρώτων παιδιών. Συνείζεται η τιτάνια επιχείρηση για τη διάσωση των υπολοίπων μαθητών και του προπονητή τους.

Τα έξι πρώτα παιδιά από την ποδοσφαιρική ομάδα που ήταν εγκλωβισμένα μαζί με τον προπονητή τους σε πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης απομακρύνθηκαν ήδη, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο που επικαλείται το Reuters.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας των παιδιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Ωστόσο, οι γιατροί στο αυτοσχέδιο ιατρείο που έχει στηθεί στο σημείο, αξιολογούν τη σωματική και πνευματική κατάσταση των πρώτων διασωθέντων, ώστε να αποφασίσουν την κατά προτεραιότητα αερομεταφορά τους στο νοσοκομείο Chiang Rai.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, η διαδικασία επισπεύτηκε κατά τουλάχιστον δύο ώρες από τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, καθώς λόγω της πτώσης της στάθμης του νερού, πολλά σημεία του σπηλαίου ήταν ευκολότερα προσπελάσιμα.

Ασθενοφόρα, ένα για κάθε ένα από τα 13 άτομα που αναμένονται από το σπήλαιο, περιμένουν έξω από το σημείο εξόδου ενώ με αεροδιακομιδή μεταφέρονται σε νοσοκομείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top