ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταδίκη από Νέα Σαλαμίνα – «44 χρόνια μετά, το ίδιο ενοχλητικό ξύπνημα…»

Καταδίκη από Νέα Σαλαμίνα – «44 χρόνια μετά, το ίδιο ενοχλητικό ξύπνημα…»

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της καταδικάζει την τουρκική εισβολή…

Αναλυτικά:

 Καταδίκη 20ης Ιουλίου 1974

44 χρόνια μετά, το ίδιο ενοχλητικό ξύπνημα! 44 χρόνια μετά οι σειρήνες ηχούν φορτικά και πάλι στις 5:30 το πρωί ξυπνώντας θύμισες πικρές και οδυνηρές. Θύμισες με χιλιάδες ανθρώπους να αφήνουν πίσω τα σπίτια και τα υπάρχοντα τους χωρίς να ξέρουν τι θα ξημερώσει το αύριο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου καταδικάζει απερίφραστα τη βάρβαρη τούρκικη εισβολή που ολοκλήρωσε το έγκλημα που συντελέστηκε στις 15 Ιουλίου 1974.

Το δίδυμο έγκλημα ολοκληρώθηκε με τη στρατιωτική επιχείρηση «Αττίλας» 5 μέρες αργότερα, σπέρνοντας το θάνατο, την προσφυγιά και απέραντο πόνο σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό.

Δυστυχώς, τόσα χρόνια μετά, δεν έχει ανατείλει ο ήλιος της δικαίωσης αλλά το σωματείο μας θα παραμείνει θεματοφύλακας των προσπαθειών για απελευθέρωση της Κύπρου μας.

Ο κυπριακός λαός βίωσε και βιώνει ακόμα τη βαρβαρότητα της τούρκικης εισβολής και περιμένει καρτερικά την τελική δικαίωση και την απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών μας.

Χιλιάδες άνθρωποι άφησαν τις οικογένειες για να υπερασπιστούν το ιδανικό της ελευθερίας και δεν επέστρεψαν ποτέ σε αυτές.

44 χρόνια μετά ακόμα αναγνωρίζονται οστά ηρώων που υπερασπίστηκαν τα εδάφη μας και θυσιάστηκαν για την πατρίδα.

Το Δ.Σ. της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου διαβεβαιώνει ότι θα κρατά τη σημαία της Αμμοχώστου πάντοτε ψηλά μέχρι να επέλθει η τελική δικαίωση!

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ σημαίνει Αμμόχωστος, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ Αμμοχώστου σημαίνει φάρος επιστροφής!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top