ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Για τα λεφτά τα κάνεις … ΟΛΑ»

«Για τα λεφτά τα κάνεις … ΟΛΑ»

Στο φετινό παζάρι (που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη) οι πρόεδροι αρκετών ομάδων προσπαθούν να κάνουν μια τουλάχιστον ηχηρή μεταγραφή , έτσι ώστε να πείσουν τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα και να επωφεληθούν οικονομικά.

Ο Ανδρέας Μιχαήλ αρθρογραφεί…

Φέτος, προς το παρόν, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση επιστράτευσαν παλιά μέσα (Ντε Βινσέντι και Λαβόρδε) έτσι ώστε να βοηθήσουν τις ομάδες τους να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Εκτός απο την πρώτη παρουσία του Ντε Βινσέντι στο πρώτο παιχνίδι με τη Σούντοβα στη Λιθουανία, που ήταν φανερό ότι ο Αργεντίνος «μάγος» χρειάζεται αρκετό χρόνο προετοιμασίας και προσαρμογής, οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δεν υπολόγιζαν ότι το ευρωπαικό ταξίδι θα τελείωνε τόσο απότομα.

Για τον μεν Ντε Βινσέντι, η Ευρωπαική πορεία στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ, ίσως, είναι ένα «φάρμακο» που θα απαλύνει την «αρρώστια» για τα αστέρια.

Για τον δε Λαβόρδε, η πορεία της ομάδας του «έσβησε» στην Αλβανία χωρίς να μπορεί να βοηθήσει.

Πρόδρομος Πετρίδης και Αντρέας Παντελή κάνουν το δικό τους υπολογισμό για να βγάλουν μια σεζόν όπου τα έσοδα τους θα είναι λιγότερα αυτά που ανέμεναν και πλέον βλέπουν τις μεταγραφικές τους «βόμβες» να μην εκρύγνονται.

Δεν κρίνουμε πως είναι λανθασμένες αυτές οι επιλογές, γιατί κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα αυτών των δυο ποδοσφαιριστών, ώστοσο θα διερωτάται κανείς πως έπρεπε να γίνονταν πιο γρήγορα για να αποκτήσουν συνοχή με την ομάδα, φυσική κατάσταση και να μπορέσουν να ηγηθούν της προσπάθειας των ομάδων τους.

Νομίζω πως οι προέδροι των δυο ομάδων χρειάζονται να πάρουν σεμινάρια απο τον κύριο Ανιέλι (Πρόεδρο Γιουβέντους) για το πως και πότε οι μεταγραφικές «βόμβες» τύπου «ΡΟΝΑΛΝΤΟ»  πρέπει να ενεργοποιούνται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top