ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπεσε… βόμβα σε παραλία της Πάφου και μας ρεζιλεύουν Ρώσοι – «Τα γουρούνια ζηλεύουν» -VIDEO&PICS

Έπεσε… βόμβα σε παραλία της Πάφου και μας ρεζιλεύουν Ρώσοι – «Τα γουρούνια ζηλεύουν» -VIDEO&PICS

Εικόνες ντροπής καταγράφονται σε οπτικό υλικό που έλαβε Ρώσος τουρίστας από δημοτική παραλία της Πάφου και δημοσιεύει σε ομάδα στο facebook.

Το σχετικό VIDEO, σύμφωνα με το άτομο που το δημοσιοποίησε, απεικονίζει την κατάσταση που επικρατεί στην εν λόγω παραλία στις 06:00 το πρωί της Κυριακής (22/07).

Το δε σχόλιό του που έχει δώσει το έναυσμα και σε δεκάδες άλλα –διόλου κολακευτικά για τον τόπο μας- είναι ιδιαίτερα ντροπιαστικό, αλλά και συνάμα εύστοχο. Κανείς δεν μπορεί να τον αδικήσει.

«Πάφος, 22 Ιουλίου, δημοτική παραλία, 6 η ώρα το πρωί. Παιδιά, πώς γίνεται η παραλία να είναι σε τέτοια κατάσταση; Λοιπόν, πώς???!!! Αυτό είναι " Πολιτισμός!!!! Τα γουρούνια ζηλεύουν!!!!» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει δεκάδες σχόλια (104 μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι αράδες) ενώ έχει κοινοποιηθεί κι αλλού.

 

Το ThemaOnline ήδη έχει μιλήσει με αρμόδια άτομα από την Πάφο και θα δημοσιεύσει νεότερο ρεπορτάζ.

Δείτε το VIDEO της ντροπής:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top