ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΗΣΤΕΙΑ MALL: Έτσι μπήκε ο δράστης στο κατάστημα- Η περιγραφή του ληστή

ΛΗΣΤΕΙΑ MALL: Έτσι μπήκε ο δράστης στο κατάστημα- Η περιγραφή του ληστή

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη που αργά το απόγευμα της Τετάρτης 8/8 μπήκε σε κατάστημα ανταλλαγής συναλλάγματος στον υπόγειο χώρο του Kings Avenue Mall στην Πάφου και έφυγε πλουσιότερα κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 18:20 όταν ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου και κρατώντας μαύρη τσάντα είπε σε σπαστά αγγλικά στην υπάλληλο να καθίσει στη γωνιά και να μη μιλήσει προσθέτοντας πως αν συνεργαστεί μαζί του δεν θα πάθει κακό.

Στη συνέχεια, ανενόχλητος, άνοιξε τα συρτάρια του ταμείου όπου και απέσπασε το μεγάλο χρηματικό ποσό και κατευθύνθηκε στη πίσω έξοδο του Mall όπου και τράπηκε σε φυγή προς τη λεωφόρο «Τάφοι των Βασιλέων».

Σύμφωνα με την περιγραφή της 20χρονης υπαλλήλου ο δράστης είναι αλλοδαπός άντρας, ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1,75 με μικρό μούσι, ενώ φορούσε μαύρο καπελάκι, μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα, λευκό κοντό παντελονάκι, μαύρα παπούτσια ενώ στο πρόσωπο έφερε γυαλιά και καπέλο.

Από τη σκηνή συλλέχθηκαν διάφορα τεκμήρια με το ΤΑΕ Πάφου να αξιολογεί πληροφορίες και υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του χώρου και της περιοχής ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.

Το ποσό που απέσπασε ο ληστής ανέρχεται στα 7.515 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων ξένων συναλλαγμάτων)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top