ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με οδηγό το πρώτο ημίχρονο πήρε το θετικό αποτέλεσμα

Με οδηγό το πρώτο ημίχρονο πήρε το θετικό αποτέλεσμα

Τέλος του παιχνιδιού στο Ισραήλ με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού να είναι 2-2. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στο ΓΣΠ.

Οι πρωταθλητές μας πήραν το προβάδισμα στο σκορ με 0-2 με τα τέρματα του Μοράις και του Ντελατόρε ενώ από την άλλη με τον Ογκού και τον Νουακαέμε η Μπερ Σεβά έφερε τον αγώνα στα ίσα. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει σοβαρές πιθανότητες για τον ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό.

Καθόλου καλός ο ρυθμός του αγώνα μέχρι και το πρώτο δεκάλεπτο, με τον ΑΠΟΕΛ να προσπαθεί να γίνει επικίνδυνος χωρίς όμως το παραμικρό μπροστά στην εστία την Μπερ Σεβά. Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που βρήκαν οι πρωταθλητές μας κατάφεραν να σκοράρουν από το σημείο του πέναλτι. Η μαγική μπαλιά του Ντελατόρε που έγινε από το κέντρο είχε ως αποδέκτη της μπάλας τον Τάμαρι. Ο Ιορδανός κατέβασε την μπάλα με εκπληκτικό τρόπο, μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε από τον αμυνιτκό της Μπερ Σεβά. Ο Νούνο Μοράις ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι κάνοντας το 1-0 για τον ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές μας δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Ήταν η ομάδα που έλεγχε την ροή του αγώνα που δημιουργούσε φάσεις. Αυτό το εκμεταλλεύθηκε και στην φάση του 28’ ήρθε το 0-2. Το κερδισμένο πλάγιο από τα δεξιά με τον Νσούε να εκτελεί, η άμυνα της Μπερ Σεβά απομάκρυνε με τον Σόουζα να επαναφέρει την μπάλα στην περιοχή με κεφαλιά. Ο Ντελατόρε κατέβασε την μπάλα με εκπληκτικό τρόπο και με ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 0-2. Η Μπερ Σεβά προσπάθησε να μπει ξανά στον αγώνα και μετά από αδράνεια στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ σε εκτέλεση κόρνερ ήρθε το 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς από πλευράς θεάματος. Η Μπερ Σεβά μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο θέλοντας να φέρει το ματς στα ίσα. Στην προσπάθεια της όμως αυτή έμεινε εκτεθειμένη στα μετόπισθεν με τον ΑΠΟΕΛ να προσπαθεί να κτυπήσει με αντεπιθέσεις. Ένα δεύτερο ημίχρονο που κυριάρχησε η ένταση και η προσωπικές μάχες των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο.  Η Μπερ Σεβά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο διατεθειμένη να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτο ημιχρόνου. Έγιναν οι διορθωτικές κινήσεις από τον τεχνικό της Μπερ Σεβά περνώντας άλλο ένα επιθετικό στο παιχνίδι. Η υπεροχή ήταν εμφανέστατη με τον ΑΠΟΕΛ να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Στο 70’ της αναμέτρησης έγινε η φάση στο αριστερό άκρο της άμυνας από την Μπερ Σεβά. Το γύρισμα μέσα στην περιοχή με τον Νουακαέμε να μην αστοχεί από κοντά και να κάνει το 2-2. Αμέσως μετά και το τέρμα της ισοφάρισης ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προχώρησε σε αλλαγές προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιχνίδι της ομάδας του. Προβλημάτισε η απόδοση του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο που δέχτηκε αρκετή πίεση στο μισό του. Η Μπερ Σεβά προσπάθησε πολύ για να σκοράρει και τρίτο τέρμα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Αυτά έγιναν στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Μπερ Σεβά. Οι πρωταθλητές μας πήραν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα που τους δίνει το πάνω χέρι στον επαναληπτικό αγώνα του ΓΣΠ.

 

  

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πρόεδρος της 🇨🇾 Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top