ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σκηνικό για Λαβόρδε και Στρούνα – Πότε η επιστροφή τους στη δράση

Το σκηνικό για Λαβόρδε και Στρούνα – Πότε η επιστροφή τους στη δράση

Η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα.

Προβλήματα που αφορούν παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Δύο εξ αυτών, οι οποίοι υπολογίζονται για τα καλά στα πλάνα του Ρόνι Λέβι για τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι αυτά των Ρικάρντο Λαβόρδε και Αντράζ Στρούνα.

Για τον Κολομβιανό επιθετικό, η ελαφράς μορφή θλάση που τον ταλαιπωρεί, τον έθεσε για μερικές βδομάδες εκτός προπονήσεων και δράσης γενικότερα. Με την πάροδο του χρόνου θα προσπαθήσει να καλύψει όλο αυτό το χαμένο έδαφος, μιας και δεν έκανε και το στάδιο προετοιμασίας με την Ανόρθωση.  Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι ο Λαβόρδε, εάν όλα εξελιχθούν χωρίς άλλα προβλήματα, θα μπορέσει να είναι σε κάποιο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και να θέσει εαυτό στη διάθεση του Ρόνι Λέβι από το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκυρίακο 15 με 16 Σεπτεμβρίου.

Σε ότι αφορά τον Στρούνα, υπάρχει αντίστροφη μέτρηση για τον παίκτη για να επστρέψει σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.  Δεν αποκλείεται μιας και μέρα με τη μέρα ανεβάζει όλο και περισσότερους ρυθμούς προετοιμασίας και προπονήσεων μέχρι και την πρεμιέρα, το μεθεπόμενο Σαββατοκυρίακο, να είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς, αλλιώς σίγουρα, εκτός απροόπτου, σε αυτό της 2ης αγωνιστικής εκτός έδρας με την Πάφο FC.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top