ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ήθελε πάρα πολύ να είχε και αυτόν τον… παίκτη!

Το ήθελε πάρα πολύ να είχε και αυτόν τον… παίκτη!

Αρκετό… απόηχο έχει δημιουργήσει στα γαλαζοκίτρινα στέκια της Λεμεσού η πρόσφατη ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΛ.  Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας δεν άλλαξαν στάση, παραμένουν κατά της κάρτας οπαδού, συνεχίζουν δηλαδή την αποχή τους από τα γήπεδα, εντούτοις, μέσα από τη μακροσκελή ανακοίνωση τους, απευθύνονται σε αρκετούς ιθύνοντες του χώρου του Κυπριακού αθλητισμού, ενώ κάνουν και τη δική τους έκκληση στη νέα διοίκηση του σωματείου της ΑΕΛ.

«Παράλληλα, θέλουμε να καλέσουμε τη νέα διοίκηση του σωματείου να ασχοληθεί πιο ζεστά με αυτό το θέμα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΛ με ξεκάθαρο μήνυμα στη διοίκηση του σωματείου, σε αυτή του Κώστα Χριστοδούλου.  Ακολούθως, ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ ρίχνει και «μπηχτή» κατά τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας, δη του Ανδρέα Σοφοκλέους, αναφέρνοντας «Επίσης, θέλουμε να πούμε πως μας βρίσκει δυσαρεστημένους η μέχρι τώρα παθητική και αδιάφορη στάση της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ σε σχέση με την κάρτα οπαδού. Πόσο μάλλον όταν γίνονται καλέσματα να πάει στο γήπεδο ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ σαν αρνί στη σφαγή».

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ θέλοντας να επεκταθεί περισσότερο περί των προαναφερθέντων για τα μηνύματα στις διοικήσεις των γαλαζοκιτρίνων και εξηγώντας τη δική του θέση επισημαίνει «Το λέμε αυτό όχι γιατί έχουμε προσωπική εμπάθεια με κανένα, αλλά γιατί είναι η πραγματικότητα. Η ΑΕΛ δεν θα μείνει μόνη λόγω της απουσίας μας. Η ΑΕΛ είναι μόνη και κενή από τότε που η ηγεσία της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ αποξενώθηκε από τον κόσμο, από τότε που έπαψε να πρεσβεύει αυτά για τα οποία ιδρύθηκε και ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ένιωθε περήφανος για αυτή τη διαφορετικότητα του σωματείου του από τα υπόλοιπα. Αν νομίζουν μερικοί ότι υπερβάλουμε ας θυμηθούν τη συσπείρωση του κόσμου κόντρα στην αδικία , τον πόλεμο και τις μάχες που κερδίσαμε ενωμένοι ενάντια στην ΚΟΠ, την LTV, την αστυνομία και τόσους άλλους. Ας θυμηθούν τα γεγονότα του 1948 που η ΑΕΛ, με κίνδυνο να μην ξανά κατέβει στο γήπεδο, ήταν το μόνο σωματείο που κόντρα στις απειλές ενός ολόκληρου συστήματος αρνήθηκε να παραβιάσει τις αθλητικές αρχές και τους σκοπούς της. Γιατί ΑΕΛ σημαίνει γροθιά στο κατεστημένο και όχι σύμπραξη».

Μέσα σε όλα όσα λέει, σε γενικές γραμμές, οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ στέλνουν ξεκάθαρα το μήνυμα «Καταληκτικά, ζητάμε δυναμική κοινή γραμμή Σωματείου ΑΕΛ, Ποδοσφαιρικής ΑΕΛ και ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενάντια στην κάρτα οπαδού. Ίσως αυτή η κοινή γραμμή για την επίτευξη ενός σκοπού να είναι και η μοναδική πραγματική ευκαιρία για την απαρχή της συσπείρωσης του κόσμου και ολόκληρου του οικοδομήματος της ΑΕΛ μετά από χρόνια».

Πάντως, η απουσία του κόσμου της ΑΕΛ του «κομματιού» αυτού που ξέρει καλύτερα από όλους πως να «ζεσταίνει» γήπεδα και να δημιουργεί φανταστικές ατμόσφαιρες είναι κάτι που συζητιέται στα γαλαζοκίτρινα στέκια της Λεμεσού αλλά και απασχολεί διοίκηση και ομάδα.  Διαφορετικό είναι να γνωρίζει η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ότι θα έχει σημαντικό «συμπαίκτη» στα γήπεδα όπου θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα σε κάθε γήπεδο, αλλά και διαφορετικά να ξέρει ότι δεν θα έχει μαζί του τον 12ο του παίκτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top