«Θα υποφέρουμε σε κάποια σημεία» / «Ίσως να ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ τις Κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη»

«Θα υποφέρουμε σε κάποια σημεία» / «Ίσως να ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ τις Κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη»

Ο Αντόνι Ιραόλα παραθέτει διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού (16/8) επαναληπτικού κόντρα στη Στουρμ Γκρατς.

Στο πάνελ μαζί του ο Νάτσο Κάσες.

Αναλυτικά όσα υπογράμμισε ο κόουτς:

«Περιμένω παρόμοιες συμπεριφορές από τις δύο ομάδες όπως το πρώτο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν να έχουν την κατοχή, όποιος είναι πιο έτοιμος έχει το προβάδισμα».

«Ναι μεν έχουμε αποκτήσει προβάδισμα, αλλά θεωρώ πως όποια ομάδα παίξει καλύτερα αύριο (16/8) θα έχει πάρει την πρόκριση».

«Πρώτα  έχω να πω πως έχουμε να αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα με καλή τακτική. Ακόμη και αν κάναμε ένα καλό ματς στην έδρα τους μην ξεχνάτε πως είχαν την κατοχή. Είμαι σίγουρος πως σε κάποιες στιγμές στο ματς θα υποφέρουμε και το κλειδί είναι να είμαστε ομαδικοί και να εκμεταλλευτούμε τα κενά όταν πάρουν ρίσκο να επιτεθούν».

«Είναι καλό πως ακόμη δεν δεχθήκαμε γκολ σε παιχνίδι αλλά δεν λέει κάτι αυτό για αύριο. Δεν σημαίνει πως δεν θα μπορέσει η Στουρμ να σκοράρει. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης όμως είμαι χαρούμενος για την απόδοσή μας μέχρι στιγμής».

Όσα τόνισε ο Κάσες:

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αύριο και για εμάς και για το κόσμο. Τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίξουν και να δυσκολέψουν το έργο του αντιπάλου».

«Για εμένα είναι η πρώτη φορά που έπαιξα στην Αυστρία από την αρχή ένα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Όταν ήρθα στην ΑΕΚ ήξερα πως θα έχουμε τέτοια ματς, μου αρέσει και το πρωτάθλημα και έχω διαπιστώσει πως ίσως υποτιμούν κάποιες ομάδες της Κύπρου συλλόγοι από άλλες χώρες, όμως σαν Κυπριακές ομάδες έχουμε ανταγωνιστικά σύνολα και στην Ευρώπη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE