ΕΛΛΑΔΑ

ΜΥΚΟΝΟΣ: Δεν έχουν τον Θεό τους – Το έκαναν μέρα-μεσημέρι στη θάλασσα – VIDEO

ΜΥΚΟΝΟΣ: Δεν έχουν τον Θεό τους – Το έκαναν μέρα-μεσημέρι στη θάλασσα – VIDEO

Η Μύκονος έχει βάλει πλώρη το φετινό καλοκαίρι να αλλάξει χαρακτηριστικό. Από νησί των ανέμων, πάει να γίνει νησί του σεξ σε δημόσια θέα.

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι μέσα σε 3 μέρες έχουμε δύο κρούσματα. Πρώτα ήταν το ερωτικό σόου πάνω σε μια κινούμενη Porsche και τώρα ο τόπος που έγιναν οι στενές επαφές βρέθηκε πάνω σε ένα jet ski στα ανοιχτά της θάλασσας.

Ας τα πάρουμε από την αρχή για να θυμηθείτε κι εσείς τι έχει γίνει. Πριν από τρία 24ωρα αναρτήθηκε ένα βίντεο από το Mykonos LiveTV. Εκεί εμφανίζεται ένας γυμνός άντρας που βγαίνει από την οροφή μιας Porsche Cayenne μαζί με μια ημίγυμνη γυναίκα.

Πολύ γρήγορα αρχίζουν να ερωτοτροπούν και να υπερβαίνουν τα όρια. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ξεπετάγεται μια ακόμα γυναίκα, εντελώς γυμνή. Οι τρεις τους φιλιούνται, χαϊδεύονται και γενικά αναζητούν μαζί τα ρήματα της ελληνικής γλώσσας.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για την ίδια τριάδα, αλλά το δεύτερο κρούσμα δεν διαφέρει ιδιαίτερα. Αν στη θέση του αμαξιού βάλεις το jet ski και στη θέση της ασφάλτου βάλεις τη θάλασσα, τότε έχεις έτοιμο το σκηνικό. Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα πριν από 2 βδομάδες στο Super Paradise.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς κατάφεραν τρία άτομα να πάρουν το jet ski, αφού συνήθως δεν το δίνουν όσοι τα νοικιάζουν. Επίσης, ένα jet ski κοστίζει το λιγότερο 40 ευρώ για 15 λεπτά όταν πρόκειται για ένα άτομο. Στα τρία το κόστος ανεβαίνει στα 55. Κι όπως λένε οι μαρτυρίες, η τριάδα δεν το κράτησε για 15 λεπτά μόνο. Πρέπει να άδειασαν τα πορτοφόλια τους!

Από Ελεύθερο Τύπο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top