ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο λήπτης δημοσίου βοηθήματος με τον «βοτανόκηπο»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο λήπτης δημοσίου βοηθήματος με τον «βοτανόκηπο»

Υπό κράτηση 39χρονος για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια φυτών παράνομων ουσιών.

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 39χρονου, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης καθώς και υπό καλλιέργεια αλλά και αποξηραμένα φυτά κάνναβης.

Η σύλληψη του έγινε χθες, όταν μετά από έλεγχο στον 39χρονο, που περπατούσε σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 21 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Ο 39χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή, χρήση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια,, ενώ ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του.

Από ΚΥΠΕ

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE