ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει για τη «βόμβα» του καλοκαιριού ο Μαρινάκης – Αλλάζει επίπεδο o Ολυμπιακός

Πάει για τη «βόμβα» του καλοκαιριού ο Μαρινάκης – Αλλάζει επίπεδο o Ολυμπιακός

Είναι αποφασισμένο ότι στον Ολυμπιακό θα γίνει μία ακόμα κίνηση για την ενίσχυση της επίθεσης, με την απόκτηση ενός εξτρέμ από το «πάνω ράφι».

Πάντως, τα τελευταία σενάρια που ανέφεραν ενδιαφέρον για τον Σοφιάν Φεγκουλί δε δείχνουν να έχουν βάση.

Κι αυτό γιατί η τουρκική ομάδα δε δανείζει τον 28χρονο Αλγερινό άσο, αλλά τον πουλάει, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα μπορεί να κινηθεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς πρόκειται για πανάκριβο παίκτη με τεράστιο συμβόλαιο.

Απεναντίας, παραμένει πάντα στο προσκήνιο ο Λαζάρ Μάρκοβιτς, τον οποίο παραχωρεί η Λίβερπουλ.

Ο Σέρβος άσος δεν έχει βρει ακόμα ομάδα κι όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τόσο οι Πειραιώτες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν το μεγάλο «μπαμ».

Εξάλλου, η Φενέρμπαχτσέ, που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα ως μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον διεθνή εξτρέμ, έκλεισε χθες τον Μάρκο Φάμπιαν της Αϊντραχτ, οπότε ένα ακόμα εμπόδιο λιγότερο για την ελληνική ομάδα.

Πάντως, εκτός από τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, στον Ολυμπιακό λέγεται ότι εξετάζουν παράλληλα ακόμα πιο ηχηρές περιπτώσεις ακραίων επιθετικών, χωρίς να έχει διαρρεύσει τίποτα παραπάνω.

Υπάρχει, δηλαδή, η πληροφόρηση που λέει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να ρίξει τη «βόμβα» του καλοκαιριού με παίκτη εγνωσμένης αξίας που θα στείλει τον κόσμο στο αεροδρόμιο.

Κι αυτό θα συμβεί, βεβαίως, με την απαραίτητη προϋπόθεση πως την ερχόμενη Πέμπτη θα έρθει η πολυπόθητη πρόκριση σε βάρος της Μπέρνλι…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top