ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΕΜΜΟΝΗ του Λέβι, ο Πράνιτς και το ΑΝΕΒΑΣΜΑ της απόδοσης!

Η ΕΜΜΟΝΗ του Λέβι, ο Πράνιτς και το ΑΝΕΒΑΣΜΑ της απόδοσης!

Η Ανόρθωση μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα μιας και με γκολ του Μικελτάντζε στο 82ο λεπτό κέρδισε χθες εκτός έδρας τη Δόξα με 0-1.

Γράφει ο Γιώργος Λεωνίδου

Για εμένα προσωπικά, αλλά ίσως και για αρκετούς άλλους, η τοποθέτηση του Ράγιος στο φτερό της επίθεσης να είναι μια εμμονή του Ρόνι Λέβι η οποία δεν φαίνεται να αποδίδει.

Ο Ράγιος όταν αγωνιστεί στη φυσική του θέση, δηλαδή σαν επιτελικός μέσος, μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο και να γίνει πιο επικίνδυνος. Το είδαμε και πέρσι, το βλέπουμε και φέτος από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι της Κυρίας.

Πάμε τώρα και σε ένα δεύτερο συμπέρασμα που βγάλαμε (και) από το χθεσινό (26/8) παιχνίδι κόντρα στη Δόξα. Το ΠΟΣΟ απαραίτητος είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς και η εμπειρία του για την ομάδα.

Μπήκε στο γήπεδο με μόνο μία κανονική προπόνηση στις πλάτες του, και όμως μοίρασε μια εξαιρετική ασίστ στον Μικελτάντζε, ο οποίος ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα.

Όσον αφορά τον νεαρό πορτιέρο Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος ντεμπούταρε χθες λόγω του τραυματισμού του Φιλγκέϊρας, έδειξε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του, ήταν σταθερός και με την βοήθεια των συμπαικτών του έθεσε γερά θεμέλια για τη συνέχεια.

Η Ανόρθωση κατά τον γραφών αναμένεται να ανεβάσει απόδοση στα επόμενα παιχνίδια. Λίγο οι επιστροφές των τραυματιών, λίγο το ρολάρισμα που θα έχει η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, όλα αυτά θα βελτιώσουν τις εμφανίσεις του συγκροτήματος του Ρόνι Λέβι.

Καθρέφτης το γήπεδο όμως, και εμείς εδώ θα είμαστε να καταγράφουμε τα γεγονότα.

Ίδωμεν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top