ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπογράφει και φεύγει ο Κύπριος επιθετικός – Ίσως φύγει ακόμη ένας (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Υπογράφει και φεύγει ο Κύπριος επιθετικός – Ίσως φύγει ακόμη ένας (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Η πόρτα εξόδου από το αποδυτήριο της ΑΕΛ δεν έχει ακόμη κλείσει αν και είμαστε μερικά 24ωρα πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Οι ιθύνοντες του προγραμματισμού της ΑΕΛ διεμήνυσαν στον Κύπριο επιθετικό, Μάριο Ηλία, ότι θα πρέπει να υπογράψει επέκταση συμβολαίου συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους και ακολούθως να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ηλία έχει συμβόλαιο με τη Λεμεσιανή ομάδα μέχρι τον Μάιο του 2019.  Αυτό που του ζήτησαν από την ΑΕΛ είναι να υπογράψει από τώρα επέκταση συμβολαίου για τρία χρόνια ακόμη, δηλαδή μέχρι τον Μάιο του 2022.

Ο μάνατζερ του παίκτη είχε τις επαφές με την ΑΕΛ και ενημέρωνε κατά τη διάρκεια της μέρας και τον παίκτη.

Επίσης, από την ΑΕΛ του υπέδειξαν ότι εάν και εφόσον υπογράψει την επέκταση συμβολαίου συνεργασίας τότε άμεσα θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα Α΄ κατηγορίας.  Αυτή δεν είναι άλλη από την Αλκή Ορόκλινη.  Ο Ηλία ζήτησε λίγο χρόνο να το σκεφτεί και να απαντήσει μέχρι απόψε.  Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως ο Κύπριος επιθετικός θα απαντήσει θετικά και θα υπογράψει το συμβόλαιο επέκτασης συνεργασίας με την ΑΕΛ και θα μετακομίσει στην Αλκή Ορόκλινη.

Κατά τα άλλα, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φιντέλις Ιρένε, τις τελευταίες ώρες έχει δεχθεί πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.  Δεν αποκλείεται ο μέσος της ΑΕΛ να αποδεχθεί αυτή την πρόταση, μιας και θυμίζουμε ότι δεν είναι και στις αρχικές επιλογές του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ερμή Αραδίππου. 

Τέλος, με απογευματινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η ΑΕΛ για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς για τη 2η αγωνιστική.  Για Τόρρες και Τζούνιορ καθοριστική προπόνηση κρίνεται η αυριανή εάν θα προλάβουν να δηλώσουν παρών στην αποστολή του Σαββατιάτικου αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top