LIFESTYLE

Ανένδοτος ο Peter Andre με την πρώην του – Της το απαγόρευσε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανένδοτος ο Peter Andre με την πρώην του – Της το απαγόρευσε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Peter Andre έχει φτάσει στα όρια του με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο του παιδιών. 

Ο Peter Andre έχει απαγορεύσει στην Katie Price να γνωρίσει στα παιδιά τους Junior και Princess τον νέο της εραστή, Alex Adderson, σύμφωνα με αναφορές στην The Sun.

Η Katie, 40 ετών χώρισε με τον, 27χρονο Kris Boyson την περασμένη εβδομάδα και έχει ήδη τσακωθεί σε πάρτι στην Μαγιόρκα με τον νέο της εραστή- ο οποίος είναι 15 ετών νεότερος από αυτήν.

Ο Peter Andre έχει δεσμευτεί να κρατήσει τα παιδιά του μακριά από τον νέο αγαπημένο της μαμάς τους.

Ο 45χρονος Κύπριος τραγουδιστής λέγεται ότι έχει ταλαιπωρηθεί με τους έρωτες της Katie και έχει φτάσει στα όρια του...

Άτομο του στενού περιβάλλοντος του Peter Andre αποκάλυψε: "Με τα χρόνια, ο Peter είδε την Katie να φέρνει διαφορετικούς ανθρώπους στη ζωή των παιδιών τους και έχει πια φτάσει στα όριά του’’.

Και συνέχισε: «Ο Peter έχει μείνει άναυδος που η πρώην του έχει συνδεθεί τόσο σύντομα με έναν ακόμη άνθρωπο. "Ό, τι συμβαίνει μεταξύ τους, δεν υπάρχει περίπτωση να τους επιτρέψει να τους παρουσιάσει τον νέο της έρωτα στο Junior και την Princess. Δεν είναι δίκαιο γι 'αυτούς".

Ο Peter έφερε τα παιδιά του στην Κύπρο για τις καλοκαιρινές διακοπές. Δεν είναι υπέρ να γνωρίζουν τους νέους της εραστές στα παιδιά τους η πρώην του.

Να σημειωθεί ότι η μαμά τους πρόσφατα απέφυγε την πτώχευση.

Χώρισε με τον πρώην της Kris, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στα άλλα παιδιά της, στον δίχρονο Bunny, τον τρίχρονο Jet και τον 16χρονο Harvey, 16 και σχεδόν αμέσως συνδέθηκε με τον νέο φίλο Alex.

O Κύπριος τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή της Λωρραίνη και παραδέχτηκε ότι προστατεύει τους δύο μεγαλύτερους από τις ιστορίες για την πρώην γοητεία του πρώην μοντέλου - μαμάς τους.

Μιλώντας στην Lorraine Kelly δήλωσε: «Προφανώς όταν πρόκειται για παιδιά και εφημερίδες και το διαδίκτυο προσπαθώ να τα αποφύγω .. Η Katie έχει κάνει μια συνήθεια να γελοιοποιείται δημόσια με τους φίλους της...».


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top