«Αντίο» του Σνάιντερ με νίκη (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Αντίο» του Σνάιντερ με νίκη (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ έβαλε τέλος στην καριέρα του με την Εθνική Ολλανδίας, αποχαιρετώντας τον κόσμο με νίκη, καθώς οι «Οράνιε» επικράτησαν 2-1 σε φιλικό απέναντι στο Περού.

Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής έβαλε τέλος στην καριέρα του με την Εθνική Ολλανδίας! Ο Γοέσλεϊ Σνάιντερ, αποχαιρέτησε τον κόσμο με νίκη, καθώς οι «Οράνιε» επικράτησαν με 2-1 του Περού.

Αυτό ήταν το 134ο παιχνίδι του Σνάιντερ με την Εθνική ομάδα, με τον Ολλανδό να είναι πρώτος σε συμμετοχές και μετά από 15 χρόνια και 31 γκολ είπε το μεγάλο… αντίο. Για την ιστορία, η Ολλανδία επικράτησε με 2-1 του Περού χάρη σε δύο τέρματα του Ντεπάι στο 60′ και στο 83′, ενώ οι Περουβιανοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 13′ με τον Ακίνο.

 

 

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.