ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έσπασε τα μούτρα» της η Μπάρτσα Κύπρου και το ΟΝΕΙΡΟ κάνει «ΦΤΕΡΑ»!

«Έσπασε τα μούτρα» της η Μπάρτσα Κύπρου και το ΟΝΕΙΡΟ κάνει «ΦΤΕΡΑ»!

Την ήττα με 0-2 γνώρισε η πρωταθλήτρια Κύπρου, Μπαρτσελόνα FA, από την Γκλάσγκοου Σίτι, στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια για τη φάση των «32» του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών στο Τσίρειο Στάδιο.

Η ρεβάνς θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στη Γλασκώβη.

Α΄ Ημίχρονο

Δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε το παιχνίδι η πρωταθλήτρια Κύπρου, Μπαρτσελόνα FA, καθώς στο 3ο λεπτό δέχθηκε το γκολ από την Λάουντερ με κοντινή προβολή.

Αν και στη συνέχεια η ομάδα του Αλέξη Χριστοδούλου προσπάθησε να αντιδράσει, εντούτοις, δεν μπορούσε να είναι ιδιαίτερα απειλητική για την εστία της Σκωτσέζικης ομάδας.

Προς το τέλος του ημιχρόνου τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο μετά από κτύπημα της αρχηγού της Μπαρτσελόνα FA, Ακαφφού, εκτός φάσης, όπου δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την Κυπριακή ομάδα με 10 παίκτριες για τη συνέχεια.

Β΄ Ημίχρονο

Αν και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο β΄ μέρος η Barcelona FA για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, εντούτοις, οριζόντιο δοκάρι και Αλεξάντερ κράτησαν ανέπαφη την εστία της Γκλάσγκοου Σίτι.

Ούτε και στο 67ο λεπτό όταν η αρχηγός της Σκωτσέζικης ομάδας, Ροςς, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και έφερε ισορροπία παικτριών στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου Σταδίου, βοήθησε την Μπαρτσελόνα FA για κάτι το καλό.

Τα πράγματα για την Κυπριακή ομάδα χειροτέρεψαν στο 84ο λεπτό με το γκολ της Κρίχτον, όπου έκανε το 0-2.

Πατήστε εδώ για να δείτε πως σας μετέφερε ζωντανά το παιχνίδι το Themasports.com

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top