Τόσο καιρό γιατί ΑΓΝΟΟΥΣΑΤΕ τους οργανωμένους…

Τόσο καιρό γιατί ΑΓΝΟΟΥΣΑΤΕ τους οργανωμένους…

Αναμενόμενη ήταν η αντίδραση του Κλεάνθη Γεωργιάδη, σε σχέση με το αίτημα (ΕΔΩ) του Συνασπισμού Κυπρίων Οπαδών. 

Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 6» (ΕΔΩ) ανέφερε, ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μπουν σε διάλογο. 

Προκύπτει όμως το ερώτημα, γιατί τόσο καιρό τους αγνοούσαν τους οργανωμένους οπαδούς; Είχαν χτυπήσει τις καμπάνες, αρκετό καιρό πριν μπει σε εφαρμογή ο νόμος. 

Για να μην μιλήσουμε για κάποιους, οι οποίοι λανθασμένα, εστιάζουν το πρόβλημα της βίας στους οργανωμένους. 

Ξεχνώντας τους άλλους με τα…κοστούμια -και με καθωσπρεπισμό- που κάνουν τα δικά τους και δεν τους λέει κανείς οτιδήποτε.

Η αποστασιοποίηση του κόσμου από τα γήπεδα (τουλάχιστον σημαντικής μερίδας) κατά τα τελευταία χρόνια, αποτελεί κυρίως αντίδραση για το «έργο» όλων αυτών που καταδυναστεύουν το ποδόσφαιρο. Κι όχι μόνο για τα όποια φαινόμενα βίας υπήρξαν στα γήπεδα.  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE