ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σκληρή» απόφαση Μαρινάκη – Αυτόν «έκοψε» από τον Ολυμπιακό

«Σκληρή» απόφαση Μαρινάκη – Αυτόν «έκοψε» από τον Ολυμπιακό

Στην επικαιρότητα επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες ξανά το όνομα του Φάλι Ραμαντάνι, του γνωστού ατζέντη που έχει κάνει πάρα πολλές δουλειές και στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στη Σερβία έχει δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα και ρεπορτάζ τον κατηγορούν πως μέσω των πολλών παικτών που εκπροσωπεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θέλει να… διώξει από τη θέση του προπονητή τον Μλάνταν Κρσταιτς.

Πρόκειται για τον γνωστό ατζέντη, άλλοτε στενό συνεργάτη του Ολυμπιακού και πλέον… εχθρό, καθώς όχι μόνο έχουν «σπάσει» τη συνεργασία τους, αλλά όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον σε πόλεμο

Μπορεί στο περσινό καλοκαίρι, μέσω και του Μπέσνικ Χάσι, ο Φάλι Ραμαντάνι να πέρασε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές του στον Ολυμπιακό, ωστόσο μετά το τέλος της συνεργασίας τους, οι Πειραιώτες «ξεφορτώθηκαν» όλους τους παίκτες που ανήκουν στο δικό του γραφείο ή απλά συνεργάζονται μαζί του, με τελευταίο τον Μάρκο Μάριν, ενώ λόγω της σχέσης του με τον Κοσοβάρο ατζέντη, έχει προκύψει πρόβλημα και με τον νεαρό Δημήτρη Νικολάου, από τον οποίο στο Λιμάνι έχουν πολλά παράπονα (πρόσφατα έγινε γνωστό ότι προπονείται μόνος του).

Η απόφαση πάντως του Ολυμπιακού να κόψει κάθε σχέση με τον Ραμαντάνι, προφανώς μετά από προσωπική εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν δημιούργησε προβλήματα στον σύλλογο κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν νέες πόρτες και έδωσαν βάση σε άλλες συνεργασίες τους, με κορυφαία όλων αυτή με τον γνωστό ατζέντη, Ζορζ Μέντες, που μεταξύ άλλων έφερε στο Λιμάνι και τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Ραμαντάνι πάντως, παρά τα όσα αρνητικά γράφονται τις πρακτικές του στο διεθνή Τύπο, εξακολουθεί να κάνει σημαντικές δουλειές ανά την Ευρώπη, καθώς φέτος το καλοκαίρι είχε εμπλοκή στις προσλήψεις των Κόβατς στον πάγκο της Μπάγερν και Σάρι σε αυτόν της Τσέλσι, ενώ έχει στο πελατολόγιο του παίκτες της Γιουβέντους (Πιάνιτς), της Νάπολι (Κουλιμπαλί), της Ιντερ (Πέρισιτς), της Ρόμα (Ουντέρ) και γενικά ποδοσφαιριστές από κάθε κορυφαίο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός όντας ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του προς τον σύλλογο, αποφάσισε να «θυσιάσει» ένα τόσο… βαρύ κονέ και έστειλε το μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, πως το καλό του συλλόγου μπαίνει πάντα πιο ψηλά από όλους και όλα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε μία σκληρή απόφαση, να κόψει δηλαδή κάθε επαφή με τον Ραμαντάνι και τους πελάτες του, όμως από την έκβαση των μεταγραφικών υποθέσεων, φαίνεται πως δικαιώθηκε απόλυτα.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top