ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: «Αιχμάλωτος» της τροχαίας κίνησης ο Άθως – Ζητά την παρέμβαση Αβέρωφ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: «Αιχμάλωτος» της τροχαίας κίνησης ο Άθως – Ζητά την παρέμβαση Αβέρωφ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλλησε στην πρωινή κίνηση ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, Άθως Αντωνιάδης, ζητώντας την παρέμβαση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού για άμεση λύση του προβλήματος.

Με γερή δόση χιούμορ ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης 18/09 τη μέρα τους ο Άθως Αντωνιάδης και ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αφορμή ήταν το πείραγμα του κ. Αντωνιάδη, ο οποίος έπεσε θύμα της πρωινής κίνησης κατά την μετάβασή του στο γραφείο.

Ο Άθως Αντωνιάδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρωινή κίνηση λόγω εργασιών στο οδόστρωμα, ζητώντας «tweet» του Αβέρωφ Νεοφύτου για να επέμβει άμεσα η υπουργός Μεταφορών, αναφερόμενος στο tweet του Προέδρου του Κυβερνώντος κόμματος της 22ας Ιουνίου.

Από την πλευρά του ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος βρίσκεται στη Βιέννη με τον Νίκο Τορναρίτη για τις εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Διάσκεψης για τη Σταθερότητα, τον Οικονομικό Συντονισμό και τη Διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), ανέφερε -πάντα με δόση χιούμορ - πως «Το σίγουρο είναι ότι εδώ στην Βιέννη ο καθένας πάει πρωι πρωι στην δουλειά του και δεν ασχολείται με τις ώρες στα social media!».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top