ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kάπου ΧΑΛΑΣΕ η μαγιονέζα…Δεν έχουν το ΠΝΕΥΜΑ των προκριματικών

Kάπου ΧΑΛΑΣΕ η μαγιονέζα…Δεν έχουν το ΠΝΕΥΜΑ των προκριματικών

Είχαμε πάθει πλάκα από τις εμφανίσεις της ΑΕΚ (μέσα κι έξω από την Κύπρο) στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Ληγκ. Οι κυπελλούχοι εξασφάλισαν το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους, πιο εύκολα απ’ ότι ανέμεναν… 

Γι’ αυτό και ανέβηκαν οι προσδοκίες των διαχειριστών και των φίλων της ομάδας, για τους αγώνες με το σύστημα βαθμολογίας. Αρχής γενομένης από την ψεσινή πρεμιέρα με την Ζυρίχη στο ΓΣΠ. Δεν μπορεί να λεχθεί ότι απογοήτευσε η ΑΕΚ, αλλά δεν έβγαλε εκείνο τον χαρακτήρα και τις αρετές που είχε στην προκριματική φάση. 

Δεν είχε απέναντι της φυσικά καμιά ομάδα της πλάκας. Η Ζυρίχη είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της Ελβετίας. Στην ψεσινή αναμέτρηση του ΓΣΠ, οι φιλοξενούμενοι πήραν μεν τη νίκη με τέρμα από τα 11 βήματα, αλλά συνολικά… είχαν περισσότερες αξιώσεις στο ματς και απαίτησαν περισσότερο τη νίκη, σε σχέση με την ομάδα της Λάρνακας. 

Φυσικά και δεν ήρθε η μεγάλη καταστροφή για την ΑΕΚ, το ότι έχασε στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Απλώς ο Άντονι Ιραόλα και το τημ του, θα πρέπει να κοιτάξει για ποιους λόγους… κάπου «χάλασε η μαγιονέζα» και δεν εμφανίζεται στο γήπεδο εκείνη η ομάδα που έβγαλε μάτια στα προκριματικά του Γιουρόπα. 

Και στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», οι κιτρινοπράσινοι δεν είχαν τη νοοτροπία, το πνεύμα και το μέταλλο της ομάδας που τρέλανε κόσμο στους καλοκαιρινούς αγώνες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Eurovision 2024: Tι ρούχο ετοιμάζει ο Κουδουνάρης για τη Silia Kapsis on stage; Το video στο Tik Tok



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top