ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΑΝ: σταθερή αρωγός της EUROPA DONNA στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

ΚΕΑΝ: σταθερή αρωγός της EUROPA DONNA  στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

Η ΚΕΑΝ στηρίζει έμπρακτα το έργο της EUROPA DONNA Κύπρου ενισχύοντας την εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού. Τον Οκτώβρη, Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, η ΚΕΑΝ, εταιρεία που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής με τα προϊόντα και τις δράσεις της, συμμετέχει στην προσπάθεια ενημέρωσης του κυπριακού κοινού, προβάλλοντας στις συσκευασίες της τη διάσημη ροζ κορδέλα, διεθνές σύμβολο επαγρύπνησης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Αναγνωρίζοντας το έργο της EUROPA DONNA Κύπρου που πρωτοστατεί στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, η ΚΕΑΝ αναλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες που αφορούν στην προβολή της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού στα ΜΜΕ, της Πορείας με τις Ρόζ Φιγούρες και προωθεί την υγιεινή διατροφή και σωματική δραστηριότητα σαν μέτρα πρόληψης. Αξιοποιεί ακόμα και τον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου της στο πολυσύχναστο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, προβάλλοντας χαρακτηριστικές αφίσες της καμπάνιας.

Συμμετέχει δε, στην καθιερωμένη Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, που φέτος διοργανώνεται στις 6 Οκτωβρίου, τόσο με τα στελέχη της, όσο και ως διαχρονικός χορηγός της εκδήλωσης, με χιλιάδες χυμούς και αναψυκτικά.

Αναφερόμενη στην στήριξη της ΚΕΑΝ στο έργο της EUROPA DONNA Κύπρου, η κ. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε: «Στηρίζουμε διαχρονικά τη EUROPA DONNA Κύπρου, στη προσπάθεια της να προσφέρει σωστή πληροφόρηση για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση. Με τη τοποθέτηση της ροζ κορδέλας στο μπουκάλι του αναψυκτικού, βοηθούμε να διαδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης που σώζει ζωές.
Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση. Αγγίζει όλη την κοινωνία, επηρεάζει τις βασικές δομές της και κυρίως την οικογένεια που είναι ο πυρήνας της. Από την πλευρά μας γνωρίζοντας ότι και η άσκηση και η υγιεινή διατροφή μπορούν να συμβάλουν στην υγεία του μαστού, κάτι που συνδέεται άμεσα με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΕΑΝ, φροντίζουμε στα προϊόντα μας να χρησιμοποιούμε φυσικές πρώτες ύλες επιδιώκοντας για όλους το ευ ζην. Και φέτος, μαζί με τη EUROPA DONNA Κύπρου καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρόν του στη Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, υπενθυμίζοντας ότι ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top